Skip to main content

Videoproduktion

helt enkelt

Vi vet att behovet av videoproduktion kommer i många olika former. Därför vill vi erbjuda en enkel process för dig som är intresserad av våra tjänster som passar oavsett vilka behov du har.

Vi träffas och går igenom era behov och målsättningar. Utifrån detta skapar vi gemensamt en idé som vi förverkligar. Mötet är kostnadsfritt och varar oftast 15-45 minuter beroende på hur stort projektet är och hur detaljerad dina idéer redan är.

Efter mötet skapar vi en översiktlig plan för inspelningen där vi beskriver hur vi kommer utföra produktionen. Denna brief innehåller även prissättning för hela produktionen.

Tycker du vår brief ser bra ut så bestämmer vi tid och plats för inspelning och sätter planen i verket.

Efter att inspelningen är färdig så börjar vi redigera materialet. Genom en webbtjänst vi tillhandahåller kan du och andra inblandade i projektet lämna feedback.

När ni är nöjd skickar vi de färdiga filmerna enligt er specifikation.

Att tänka på innan vi träffas

1

Vilka målsättningar har du?

En av de absolut viktigaste sakerna för oss att veta. Vad vill du åstadkomma med de videos vi producerar?
2

Vad har videorna för målgrupp?

Vi anpassar hela produktionen för att passa så bra som möjligt till målgruppen. Vilka åldersgrupper vill ni nå, vilka intressen har målgruppen? Finns det en fördefinierad målgrupp att utgå från är det en fördel.
3

På vilket sätt ska vi framföra budskapet?

Vi kan påverka hur videon upplevs för att bäst passa ditt budskap. Ska den kännas varm och hemtrevlig eller modern och nytänkande?
4

Har du en tidsplan och budget vi bör ta hänsyn till?

Rent praktiskt, hur långt är det till du behöver de färdiga filmerna och hur mycket får det kosta?

Redo att träffa oss?

Ta kontakt för att boka ett kreativt möte med oss. Använd formuläret eller maila direkt till hello@toginta.com alternativt ring 070-625 01 21.