Vi är Toginta Productions

Toginta Productions AB skapar video som berör och stärker band mellan varumärken och tittare. Vi skapar allt från kampanjfilmer till minidokumentärer. Erbjuder videoproduktion från start till mål men är också en pålitlig post-produktionspartner till en världsomspännande kundkrets. Väcker flöden i sociala medier till liv med effektivt och målgruppsanpassat innehåll.

Möt teamet bakom produktionerna.

Creative Manager

Christian Gennari

Med en treårig utbildning inom Film- & TV-produktion i bagaget har Christian producerat video inom de flesta genrer. Allt från dokumentär till kortfilm. Med Toginta Productions har han producerat eventfilm, företagsfilm, reklamfilm med mera.

Dessutom har han full koll på efterproduktionen, han har redigerat video från de flesta genrer och jobbar ofta med motion graphics.

Creative Director

Wilhelm Jönsson

Redan vid 11 års ålder producerade han sin första kortfilm. Intresset har bara växt mer och mer sen dess och nu, många år senare har han utbildat sig inom videoproduktion och har producerat video inom många genrer.

När han startade Toginta med de andra hade han redan över två års erfarenhet som frilansande videoredigerare.

drönarregler

Vi specialiserar oss på videoproduktion för sociala medier och vet vad som krävs för att stå ut bland konkurrenterna.

Följ statistiken

All statistik och data pekar på att video är det mest effektiva sättet att sprida ett budskap online. Hjärnan processar video 60.000 gånger snabbare än bild och text. Och trots det ser vi att företag inte satsar fullt ut på video i sina kanaler.

Lösningen är här

Detta vill vi lösa genom att erbjuda modern videoproduktion som lönar sig och dessutom till en oerhört konkurrenskraftig prisbild. Vi hjälper dig stå ut bland konkurrenterna och har koll på sociala medier.

Utforska våra berättelser

Se stories

Redo för nästa steg?

Kontakta oss